CALIFICARE ISTORICĂ. Sfântul Gheorghe a învins cu 3-1 pe Zimbru Chişinău

Embed:

Sfântul Gheorghe Suruceni s-a calificat în premieră în finala Cupei Moldovei la fotbal. Elevii lui Serghei Cebotari s-au impus cu 1-0 în prima manşă a semifinalei cu Zimbru Chişinău, iar apoi au obţinut victoria cu 3-1 în returul disputat pe teren propriu.

Gazdele au deschis scorul în minutul 29 graţie golului înscris de armeanul Gareghin Kirakosian.

"Galben-verzii" au egalat în minutul 52. Căpitanul "zimbrilor" Andrei Cojocari a transformat cu sânge rece o lovitură de la 11 metri.
Echilibrul s-a păstrat doar 4 minute. Gruparea din Suruceni preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj , prin golul marcat de Alexandru Boiciuc .

Scorul final a fost stabilit de Andrei Novicov în minutul 85.

"Mulţi băieţi vor juca în premieră în finala cupei. Este un spectacol şi o sărbătoare pentru tot fotbalul moldovenesc. Nu vor uita niciodată de aceste emoţii", a spus SERGHEI CEBOTARI, antrenor Sf. Gheorghe Suruceni.

"Înţelegeam că nu trebuia să scăpăm gol şi în repriza a doua a fost nervozitatea în teren. MUSCA Este o performanţă. Vrem să luăm cupa şi să ajungem în cupele europene", a spus EUGEN SLIVCA, mijlocaş Sf. Gheorghe Suruceni.

"Am făcut nişte greşeli prea uşoare. Din păcate, greşelile noastre s-au văzut pe tabelă. Greşelile lor nu s-au văzut. A fost o ceaţă în care nu s-au mai văzut greşelile lor. Asta a făcut diferenţă", a spus SORIN COLCEAG, antrenor Zimbru Chişinău.

Sfântul Gheorghe va întâlni în finală pe Sheriff Tiraspol.

Partida este programată pentru 22 mai şi se va juca pe stadionul "Zimbru" din capitală.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu