Calificare dramatică! Juventus Torino a învins echipa Tottenham Hotpsur

Embed:

Juventus Torino s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. După 2-2 în prima manșă, formația italiană a învins la Londra pe Tottenham Hotpsur cu 2-1, suficient pentru a accede în etapa următoare. Juventus a fost condusă aseară pe Wembley încă din prima repriză. În minutul 34, Son Heung-Min a înscris cu un șut de la 10 metri.

După pauză, italienii au întors rezultatul și, implicit, soarta calificării în doar 3 minute de foc. Oaspeții au egalat în minutul 64 prin Gonzalo Higuain, iar în minutul 67 tot argentinianul, cu o pasă măiastră, la trimis pe compatriotul său Paulo Dybala, la un rendez-vous între 4 ochi cu portarul advers și acesta l-a executat pe Hugo Lloris cu un șut de la vreo 11 metri.

Până la final, Tottenham a forțat egalarea pentru ca cel puțin să ducă meciul în prelungiri, însă fără succes. Cea mai mare ocazie a avut-o Harry Kane, în minutul 90, când mingea trimisă de el cu capul a lovit bara și a fost respinsă ulterior de pe linia porții.

Același scor de 2-1 s-a înregistrat și în celălalt meci al serii. FC Basel a obținut doar o victorie de palmares pe terenul lui Manchester City. Formația engleză se impusese în prima manșă cu 4-0, iar antrenorul Pep Guardiola a trimis în teren mai multe rezerve. Elvețienii au profitat și au reușit să se impună, chiar dacă au fost conduși cu 1-0. Gabriel Jesus a marcat pentru "citadini", iar Mohamed Elyounoussi și Michael Lang au punctat pentru oaspeți.

Manchester City a pierdut partida, dar s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu scorul general de 5-2.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu