Calea Ferată din Moldova are un nou director. Cine este acesta (FOTO)

Embed:

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, a semnat astăzi ordinul privind numirea lui Vladimir Cebotari în funcţia  de director general al ÎS „Calea Ferată din Moldova”. Vladimir Cebotari, care în prezent ocupă funcţia de viceministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, a fost desemnat câştigătorul concursului pentru selectarea managerului CFM, acumulând punctajul maxim de 236 puncte din 255 posibile. 

Tot astăzi, Vasile Botnari l-a prezentat pe noul director colectivului de la CFM şi a punctat principalele obiective pentru dezvoltarea întreprinderii. Ministrul a subliniat că Vladimir Cebotari deţine o experienţă bogată în gestionarea ramurii transporturilor, în special în domeniul atragerii investițiilor și implementării unor standarde europene de management, abilităţi extrem de necesare în condiţiile în care calea ferată din CFM urmează să fie restructurată și modernizată.

„Vreau să-i urez succes lui Vladimir Cebotari, care am încrederea că va fi un director priceput, datorită experienţei sale bogate în domeniu, şi va promova rapid reforma în domeniul feroviar, astfel ca să avem o întreprindere modernă, viabilă, care să presteze servicii calitative cetăţenilor”, a declarat Vasile Botnari.  

La rândul său, Vladimir Cebotari a menţionat că a optat să participe la concursul pentru funcţia de director al CFM anume pentru a se dedica plenar schimbărilor din ramura feroviară şi să contribuie la dezvoltarea sistemului de cale ferată din țara noastră.

„Mizez pe susţinerea întregului colectiv ca să ne mişcăm rapid în opţiunea noastră de ridicare a ramurii feroviare la un nou nivel de siguranţă şi calitate a serviciilor prestate”, a adăugat directorul CFM.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu