Călduri insuportabile în următoarele zile. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 27 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai cald. La Orhei se vor înregistra 29 de grade. La Tiraspol şi Leova meterologii prognozează 31 de grade. Iar la Comrat şi Cahul temperaturile vor urca până la 32 de grade Celsius.

Mâine, în Chişinău se vor înregistra 30 de grade Celsius, iar cerul va fi senin. Noaptea, termometrele vor indica 19 de grade. În următoarele zile, în Capitală sunt prognozate temperaturi de până la 32 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid mercurul din termometre va urca până la 40 de grade Celsius. Temperaturi ridicate se vor înregistra şi la Berlin, până la 32 de grade. La Paris şi Roma sunt prognozate 33 de grade. La Londra va fi un pic mai răcoare şi vor fi 28 de grade.

La Viena temperaturile vor urca până la 33 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. La Praga, Varşovia şi Belgrad sunt anunţate 31 de grade, iar la Budapesta, 32 de grade. La Bucureşti şi Ankara vor fi maxime de 30 de grade Celsius. La Atena sunt prognozate 32 de grade. Iar la Moscova şi Kiev se anunţă temperaturi de 29 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu