Calancea, hotărât să plece de la Ceahlăul Piatra Neamţ! Cum își motivează decizia

Embed:

Nicolae Calancea este foarte aproape de a pleca de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Portarul naţionalei Moldovei a declarat că a dat în judecată clubul pentru care a evoluat în ultima perioadă, deoarece nu a primit salariul în ultimele şase luni.

Nicolae Calancea vrea să părăsească Ceahlăul Piatra Neamţ, echipă la care joacă de la începutul anului 2014. Portarul, în vârstă de 28 de ani, nu mai doreşte să rămână după ce formaţia a retrogradat în liga a doua valorică din România, iar salariul nu i-a fost achitat în acest an.

"Mai mult de o jumătate de an numai stăm în discuţii. Cum a mai spus discuţiile nu mă fascinează. Vreau fapte. Să joc în liga a doua, nu cred că e nivelul meu. Eu aş vrea să plec la o echipă mult mai bine titrată chiar şi în România, dacă o să plec din România ar fi super pentru mine", a spus portarul Ceahlăul Piatra Neamț, Nicolae Calancea. 

Dacă la echipa de club are probleme, atunci în viaţa personală lucrurile stau mult mai bine. Nicolae Calancea a devenit tătic pentru a doua oară luna trecută. Soţia Iuliana i-a născut o fetiţă, pe care au numit-o Jessica. Acesta mai are o fiică şi din prima căsătorie.

"Din multe nume, care au fost şi care îmi plăcea ăsta a fost acela, care mi-a plăcut mie. Am vrut ceva neobişnuit, care în părţile noastre nu prea sunt aşa nume", a spus Calancea. 

"Fetiţa seamănă tatei şi vreau un băieţel să-mi semene mie. Vreau un băiat fotbalist ca tata", a mărturisit soția portarului, Iuliana Calancea. 

Nicolae Calancea este discipolul clubului Zimbru Chişinău, iar în 2014 a ajuns la Ceahlăul.

De atunci, el a jucat 34 de meciuri în prima ligă din campionatul României.

Pentru naţionala Moldovei, Calancea evoluat în 12 partide.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu