Calancea a semnat cu Ceahlăul Piatra Neamţ un contract valabil pe trei ani

Embed:

Nicolae Calancea s-a transferat la Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţie care ocupă locul nouă în prima ligă a României. Fostul portar al echipei Zimbru ar putea debuta pentru noua sa echipă deja peste patru zile.

Nicolae Calancea a semnat cu Ceahlăul Piatra Neamţ un contract valabil pe trei ani. "Clubul a acceptat condiţiile mele, iar eu le-am acceptat pe ale lui. (...) După ce am acceptat am revenit la club şi am semnat contractul. Normal că acum sunt fericit", a spus acesta.

Calancea ar putea debuta la noua sa echipă pe 24 februarie, atunci când Ceahlăul are programat meci în campionat cu Universitatea Cluj. Ceahlăul Piatra Neamţ va fi al treilea club din cariera lui Calancea. Portarul, în vârstă de 27 de ani, a jucat la prima echipă a Zimbrului din 2006. Peste doi ani, acesta a fost împrumutat la Krîlia Sovetov Samara. Calancea nu a reuşit să confirme la echipa rusă şi a revenit pe strada Butucului după o jumătate de an.

Calancea a evoluat în 12 meciuri şi pentru echipa naţională. Acesta a fost inclus în lotul lărgit a selecţionatei Moldovei pentru amicalul cu Andorra de pe cinci martie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu