Câinii vameşilor, GROAZA contrabandiştilor de tutun. Aproape 25 400 de ţigări nedeclarate au fost depistate (FOTO)

Embed:

Peste 25 400 de țigări nedeclarate au fost depistate de câinii specializați ai vameșilor. Câinii au prevenit trei tentative, dar în două cazuri, au fost reținute și mașinile folosite la săvârșirea încălcărilor.

Primul caz a fost consemnat la Sculeni, după ce câinele de serviciu al Vămii a reacționat la mașina unui moldovean, care intenționa să iasă din țară. În urma controlului, în podeaua vehiculului au fost depistate 9 800 de țigarete.

Un alt lot impunător a fost reținut la Leușeni, unde 11 400 de țigarete, care au fost găsite de vameși în rezervorul pentru combustibil al unui autoturism, condus tot de un moldovan. 

Cea de-a treia tentativă a fost la Aeroportul Internațional Chișinău, unde au fost depistat 4 200 de țigarete nedeclarate  în valiza unui pasager care pleca la Dublin. Pachetele cu țigări au fost depistate în cadrul scanării, prezența acestora fiind semnalată și de patrupedul Serviciului Vamal. Toate țigaretele au fost reținute, iar persoanei care le-a tăinuit de la control i-a fost aplicată o amendă de 3 250 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu