Cafeneaua schimbătoare: Într-un local din Helsinki poţi să modifici înălţimea scaunelor şi a meselor

Embed:

V-aţi închipuit vreodată că aţi putea modifica interiorul unui local după bunul plac? Ei bine, acum acest lucru este posibil. La Helsinki, a fost deschisă o cafenea designul căreia poate fi modificat de ultizitorii de internet. Ce a ieşit, vedeţi imediat.

Un joc înşelător în care poţi schimba înălţimea meselor şi a scaunelor poate deveni o experienţă de neuitat. Totul face parte dintr-un experiment, lansat odată cu declararea oraşului Helsinki drept Capitala Mondială a Designului. Astfel, orice doritor poate modifica interiorul unei cafenele din această metropolă, doar cu un simplu click. În acest scop, imaginile din interiorul localului sunt transmise pe internet cu ajutorul camerelor de supraveghere.

"Poţi să faci interiorul cât de luminos doreşti. Poţi să alegi şi muzica potrivită care să răsune pe fundal ori poţi s-o închizi. Jucându-te astfel, ai impresia că poţi schimba design-ul încăperii", explică reprezentanta cafenelei Laura Aalto.

Clienţii sunt încântaţi de această experienţă. "Este pentru prima dată când vin în Helsinki şi sunt plăcut surprinsă, deoarece până acum nu am mai văzut aşa ceva", a mărturisit o femeie.

Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, proprietarii localului oferă cafea din partea casei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu