Cadourile pe care le cer copiii de la Moş Crăciun, mai scumpe din an în an. La ce visează micuţii

Embed:

Copiii visează deja cadourile de la Moş Crăciun. Cei care i-au trimis răvaşe, acum aşteaptă cu nerăbdare momentul când se vor bucura de daruri. Anul acesta, cerinţele micuţilor sunt mai mari. În timp ce unii vor jucării, alţii aşteaptă laptopuri, telefoane mobile şi chiar o casă.

În fiecare an, cadourile solicitate de copii sunt tot mai scumpe.

"Moşule, îmi doresc un apartament cu patru camere, dacă nu cu patru, hai cu trei, dacă nu cu trei, hai cu două. Am avut o scrisoare unde copilul a scris o poezie şi a pus un pacheţel de ceai moşului, ca să se încălzească", a relatat Iuliana Panoş, reprezentant al Academiei lui Moş Crăciun.

Sunt, însă, şi maturi care cred în Moş Crăciun. Un exemplu este un poliţist de 35 de ani, din Chişinău, care i-a scris moşului că îşi doreşte un tricou de firmă.

Radu abia a învăţat să scrie. Prima scrisoare i-a adresat-o lui Moş Crăciun. "Eu îmi doresc un lego, să construiesc o secţie de poliţie. Moş Crăciun celor cuminţi le aduce cadouri", a spus micuţul.

În schimb, Victor îşi doreşte un ceas de spion. "Poţi să filmezi cu el, să fotografiezi, poţi să priveşti TV. Am văzut la un magazin acest ceas. E cam scump, costă 1.290 de lei", a relatat Victor.

Pentru a expedia o scrisoare lui Moş Crăciun, e suficient să indici doar cui îi este adresată. Academia lui Moş Crăciun în Moldova a fost creată în 2001.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu