Cadouri prea generoase de Crăciun. O companie a oferit angajaţilor săi bonusuri de mii de dolari (FOTO)

Aproximativ 200 de angajați ai companiei FloraCraft din orașul american Michigan au primit câte 20.000 de dolari ca primă de Crăciun și cadouri. În total, patronul companiei a cheltuit circa 4.000.000 de dolari cu aceste bonusuri. 

Patronul companiei, Lee Schoenherr a anunțat că vrea să ofere angajaților aproximativ 4.000.000 de dolari ca bonusuri de Crăciun, drept mulțumire pentru efortul depus în restul anului. Deși majoritatea angajaților au primit câte 20.000 de dolari din partea companiei, unii dintre ei, cu o vechime de peste 40 de ani în firmă, au fost informați că vor primi câte 60.000 de dolari. 

"Această idee mia- venit în ultimul an și este felul meu de a mulțumi echipei pentru rolul pe care l-au avut în succesul companiei. Soția mea, Joan, și eu suntem binecuvântați în foarte multe feluri. Vrem să împărtășim această binecuvântare cu bărbații și femeile a căror energie și loialitate ne inspiră în fiecare zi", a declarat Shoenherr.

Potrivit libertatea.ro, angajații au răspuns la acest anunț cu aplauze și gratitudine, potrivit unui comunicat de presă al companiei. 

Pe aceeaşi temă