Cadouri de lux de Valentine's Day: Cravată bătută cu sute de pietre Swarovski sau o lumânare decorativă într-un vas de porţelan

O cravată bătută cu sute de pietre Swarovski sau o lumânare decorativă într-un vas de porţelan sunt doar câteva dintre ideile de cadouri de lux, care pot fi oferite de Valentine's Day. Aceste oferte se regăsesc pe rafturile magazinelor din renumitul oraş american Beverly Hills.

Comercianţii spun că printre cele mai căutate cadouri sunt parfumurile. Preţul acestora variază de la o firmă la alta, dar cele mai populare costă în jur de 700 de dolari. Se vând bine în aceste zile şi lumânările decorative. Cele în vas de porţelan costă în jur de 300 de dolari bucata.

"Am văzut foarte mulţi oameni care au cumpărat de la noi diferite tipuri de parfum. Avem şi foarte multe lumânări în vase de porţelan gravate cu aur de 14 carate. Acestea sunt cadouri minunate pentru femei şi bărbaţi, care sunt vândute foarte bine", a menţionat un comerciant.

Un alt cadou deosebit de Valentine's Day este o cutie pentru bijuterii acoperită cu cristale, care poate fi cumpărată la un preţ de aproape 800 de dolari. Femeile care vor să-şi impresioneze partenerii de viaţă pot alege o cravată acoperită cu pietre Swarovski. Preţul acestora începe de la 1750 de dolari şi ajunge până la trei mii.
loading...

Lasă un comentariu