Cadouri de la mulţi ani pentru Dodon. Ce i-au agăţat unioniştii la gard (FOTO)

Embed:

O geantă neagră, cătuşe şi un bilet doar dus spre Moscova. Sunt cadourile pe care unioniştii le-au transmis preşedintelui ţării, Igor Dodon, care şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere.

În frunte cu liderul Asociaţiei Onoare, Demnitate şi Patrie, Vlad Bileţchi, şi liberalul Ilie Creţu, tinerii au organizat un flashmob în faţa Preşedinţiei. Întrucât niciun reprezentant al instituţiei nu a venit să ia darurile, acestea au fost agăţate în poartă. 

Ilie Creţu, candidatul PL pentru funcţia de deputat în circumscripţia uninominală cu numărul 31 din Chişinău, a explicat ce semnificaţie are geanta neagră.

"Această geantă el obişnuia să o primească de la diferiţi politicieni, gen Şor, care a făcut recent o declaraţie în acest sens. Este timpul ca autorităţile să se autosesizeze în acest sens şi să aflăm ce primea Dodon de la Şor în astfel de genţi", a menţionat Ilie Creţu, candidat PL circumscripţia uninominală nr.31.

Președintele Asociației "UNIREA-ODIP", Vlad Bilețchi, care candidează pe lista PL, în circumscripția nr. 26, a scos din geanta neagră câteva lucruri care, spune el, sunt potrivite pentru Igor Dodon.

"La pachet cu această geantă i s-ar cuveni şi o pereche de cătuşe, pentru că de prea multe ori a trădat interesele ţării. Şi-a bătut joc de acest popor. Bineînţeles, dacă tot s-a obişnuit să facă navete doar la Moscova. Un bilet doar dus, fără întors la Moscova. Bravo Dodon, La Mulţi Ani", a subliniat Vlad Bileţchi. 

Timp de 15 minute, cât a durat evenimentul, niciun reprezentant al Preşedinţiei nu a ieşit să discute cu unioniştii. Solicitat de Publika TV, purtătorul de cuvânt al instituţiei prezidenţiale nu a răspuns la telefon.

Luni, tinerii unionişti au organizat un flash-mob în faţa Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău. Aceştia au cerut eliberarea de urgenţă a celor doi piloţi moldoveni, foşti ostatici în Afganistan, care, potrivit politicienilor, sunt ţinuţi în captivitate electorală la Moscova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu