Cadou dulce pentru vicepreședintele clubului Milsami Orhei. Ce i-au pregătit jucătorii

Embed:

Jucătorii echipei Milsami Orhei l-au fecitat într-un mod inedit pe vicepreşedintele clubului, Petru Jardan. Fotbaliştii au realizat un filmuleţ, în care au pregătit un tort pentru omagiat.

Jucătorii echipei Milsami s-au transformat în cofetari pentru câteva ore. Aceştia i-au pregătit un tort vicepreşedintelui clubului, Petru Jardan, care a împlinit 39 de ani.

Filmările au avut loc la bucătăria unui restaurant din Chişinău. Şase jucători de la Milsami Orhei, printre care căpitanul Romeo Surdu, Cristi Bud, Cornel Gheţi, dar şi Eugen Slivca au pregătit tortul, iar fiecare fotbalist a avut funcţia sa. Şeful la bucătărie a fost Romeo Surdu, care a monitorizat tot procesul.

Surpriza dulce pentru vicepreşedintele clubului a avut forma unei cămăşi, marca FC Milsami, pe care era inscripţionat cuvântul "boss".

Săptămâna trecuta fotbaliştii l-au felicitat cu ocazia zilei de naştere pe patronul clubului Milsami, Ilan Şor, filmându-se într-un clip video.

Jucătorii echipei Milsami nu au mult timp pentru distracţii. Ei se pregătesc pentru meciul cu FC Tiraspol din Divizia Naţională. Partida va avea loc duminică, la Orhei, cu începere de la ora 14.00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu