Cadavrul din epava avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala este în proces de RECUPERARE. Ce spun anchetatorii

Anchetatorii încearcă să recupereze un cadavru din epava avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala. Aeronava s-a prăbușit în Canalul Mânecii și este aproape intactă, fără să se fi rupt la impactul cu apa, scrie CNN.

Un purtător de cuvânt al Air Accidents Investigation Branch a declarat că, dacă se va reuși recuperarea cadavrului, anchetatorii vor lua în calcul și recuperarea aeronavei din apă.

Deocamdată, nu se știe dacă trupul neînsuflețit din epava avionului este al fotbalistului Emiliano Sala sau al pilotului David Ibbotson.

Anchetatorii urmează să analizeze epava pentru a stabili de ce s-a prăbușit avionul, care decolase din Nantes, Franța, cu destinația Cardiff.

Tatăl fotbalistului Emiliano Sala le-a mulțumit celor care au donat pentru ca aeronava să fie găsită, după ce ancheta inițială fusese încheiată, după doar câteva zile.

"Sperăm să îl recuperăm cât mai curând, vrem să aflăm ce s-a întâmplat. Sau măcar să ne facem o idee despre ce s-a întâmplat. Vreau să le mulțumesc tuturor fotbaliștilor care ne-au ajutat cu bani pentru a continua căutările, pentru că a fost foarte scump să plătim pentru tot”, a spus tatăl fotbalistului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu