CADAVRU LA TOMBERON. Detalii ŞOCANTE în cazul femeii ucise de fostul soţ (VIDEO)

Cadavrul unei femei a fost descoperit pe strada Sucevița din Capitală. Corpul neînsufleţit se afla într-o geantă aruncată într-un tomberon. Descoperirea a fost făcută de un angajat de la salubritate. Bărbatul spune că a deschis geanta, deoarece avea un aspect ciudat.

Bărbatul bănuit de omorul femeii, corpul căreia a fost găsit într-o geantă aruncată într-un tomberon din sectorul Buiucani al Capitalei, este chiar soţul acesteia. El a primit 30 de zile de arest preventiv.

Potrivit procurorului, învinuitul şi-a recunoscut integral vina şi colaborează cu ancheta. Avocatul spune că bărbatul a recurs la un asemenea gest din cauza geloziei.

Potrivit avocatului, oroarea în cuplul celor doi a început acum un an, când soţii au plecat la muncă în Federaţia Rusă. După ce au revenit acasă, au divorţat, iar victima deoarece nu putea să-şi găsească o locuinţă în chirie, periodic înnopta la fostul ei soţ.

În seara tragediei, cei doi au purtat o discuţie şi au consumat alcool. După ce a aflat că fosta soţie are un alt partener, bărbatul fiind în stare de ebrietate a fost răpus de gelozie şi a omorât-o.

AFLĂ MAI MULTE DETALII ÎN EMISIUNEA VORBEŞTE MOLDOVA

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu