Ca la noi, la nimeni! Fie vânt, fie ploaie, angajaţii de la Exdrupo fac lucrări de... asfaltare

Embed:

Fie vânt, fie ploaie, angajaţii de la Exdrupo fac lucrări de... asfaltare. Mai mulţi locuitori ai Capitali au postat pe internet imagini în care muncitorii au fost surprinşi în timp ce reparau rondul de la intersecţia străzii Uzinelor cu Industrială.

Oamenii sunt indignaţi că banii publici au fost irosiţi în vânt.

În total, muncitorii ar fi turnat asfalt pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. La sosirea echipei noastre de filmare, lucrătorii s-au făcut nevăzuţi.

Reprezentanţii Exdrupo neagă însă că au reparat drumul în timp ce ploua.

"Când s-a început ploaia, deja s-a terminat asfaltul de pus. - Când aţi început să puneţi asfaltul? - De dimineaţă. - Nu aţi ştiut că o să plouă? - Nu, nu am ştiut de ploaie, dar în schimb am făcut lucrările. Cum s-a început ploaia, am terminat lucrările", a spus muncitorul de la Exdrupo, Viorel Stadniţchii. 

"Asfaltul nu a fost aşternut în apă sau pe ploaie nemijlocit, doar erau lucrări de finisare de compactare. Oricum urmează peste zece zile noi să prelevăm probe, o să fie făcute încercări de laborator, deci urmărim procesul, nu este nimic grav", a spus angajatul Regiei Exdrupo Chişinău, Dorin Ciornîi. 

Lucrările de amenajare a sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Uzinelor şi Industrială au început în primăvară.

Pentru acest proiect, din bugetul municipal au fost alocate nouă milioane de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu