Ca în anii '90. Două femei au fost BĂTUTE în casa proprie de nişte jefuitori FLĂMÂNZI

Embed:

Două femei din satul Ciopleni, raionul Criuleni, au fost atacate noaptea trecută în propriile locuințe de două persoane necunoscute. Agresorii au pătruns în casele acestora cu măști medicale pe faţă, au folosit gaze lacrimogene şi le-au bătut. Bărbaţii le-au cerut femeilor bani şi ... de mâncare.

Larisa Ţurcan are 54 de ani şi locuieşte singură. Femeia povesteşte cu groază despre momentele prin care a trecut. Victima spune că agresorii îi cunoşteau prenumele şi crede că sunt consăteni: "Ei au dat buzna și m-au trântit aicea jos, mi-au pus, ceva am simțit la gât, metal ascuțit la gât și m-au dat cu spray de acesta ce mai au ei mi-au dat la nas și-mi țineau gura."

Bărbaţii au sustras din casa femeii 1.000 de lei şi o pereche de cercei din aur.

"Unu mă ținea de după cap și-mi ținea și mâna la gură, îmi dădea și fel de fel de întrebări, da-ți bani, eu spun bani nu am. Dar aur ai, eu zic: aur nici atâta, ei m-au întrebat da bani dacă nu ai cu ce trăieşti, zic trăiesc cum pot", povesteşte femeia.

Înainte de a pleca, hoţii i-au dat femeii câteva sfaturi despre cum să se spele după ce i-au dat cu spray-ul lacrimogen în ochi. Mai mult, aceştia au întrebat-o dacă nu are ceva de mâncare.

O echipă Publika TV nu a găsit-o acasă pe cea de-a doua victimă, în vârstă de 68 de ani. În gospodăria acestei femei, hoţii nu au găsit însă nimic de preţ. Totuşi, pensionara a depus o plângere la poliţie.

"Din declarațiile depuse atât de prima doamnă și a doua, poliția a constat că făptuitorii acestei infracțiuni sunt aceleași persoane", a spus Diana Maxim, ofițer de presă la IP Criuleni.  

Atacatorii au băgat frica în localnici: 

"Mi-e frică, mi-e în grijă. Deja am să iau copilul, băiatul mai mare cu mine să vină să mă întâlnească să vin acasă."

"Mai intrau așa, poate să mai fure ceva prin beciuri, dar chiar așa să intre să dea buzna la om nu, nu au intrat."

"Baba e singură, dar ei ar fi gândit că are bani."

Poliţiştii au iniţiat o cauză penală în acest caz. Dacă vor fi prinşi şi găsiţi vinovaţi, făptaşii riscă până la 12 ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu