Buturuga mică POATE răsturna carul mare. Şefii FMF susţin că Moldova poate SURPRINDE în meciul cu Franţa

Embed:

Foştii internaţionali moldoveni şi şefii Federaţiei Moldovenești de Fotbal sunt de părere ca echipa naţională a Republicii Moldova poate furniza o surpriză în meciul cu campioana mondială Franţei, în preliminariile EURO-2020.

Chiar dacă pare a fi de domeniul fantasticului, buturuga mică poate răsturna carul mare, susţin aceştia.

Partida se va disputa pe 22 martie pe stadionul Zimbru din Chişinău şi va fi transmisă în direct de PRIME de la ora 21 şi 45 de minmult efort, străduinţă, dăruinţă şi, într-adevăr, patriotism.

"Vin campionii. Fiecare fotbalist înţelege acest lucru. În primul rând, trebuie să abordăm bine meciul, să fim disciplinaţi. Noi toţi sperăm la un scor favorabil pentru noi", a afirmat fostul fotbalist al echipei naţionale, Iurie Osipenco.

Reprezentanții forului fotbalistic intern consideră că unul dintre avantajele echipei noastre poate fi susţinerea frenetică venită din partea suporterilor, care-i vor împinge spre succes pe elevii lui Alexandru Spiridon.

"Oricând jocul de acasă este un avantaj, pentru că joci pe terenul tău, ai suporteri în spate. Sunt sigur că stadionul va fi arhiplin. Istoria a demonstrat că orice echipă mică pe parcursul unui meci poate să aibă cel puţin o ocazie. De acea o să încercăm să valorificăm ocaziile, pe care le vom crea", a declarat vicepreşedinte FMF, Dragoș Hîncu.

 

Publika.md aminteşte că toate meciurile de pe teren propriu ale tricolorilor vor fi transmise în direct de postul de televiziune PRIME, iar cele din deplasare - de CANAL 3.

Pe 22 martie, atât suporterii francezi, cât şi cei moldoveni, vor crea o atmosferă unică pe Stadionul Zimbru. Partida dintre "tricolori" şi campionii mondiali va fi televizată în direct de PRIME, cu începere de la ora 21:45.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu