Business ILEGAL. Mai mulţi saci cu haine şi încălţăminte au fost depistaţi într-un microbuz de rută. Ce a declarat şoferul

Polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD au reținut un lot de mărfuri de larg consum, care era transportat fără acte de proveniență și asupra căruia există bănuială că a fost introdus ilegal din Ucraina în Republica Moldova.

La sfârşitul săptămânii trecute, pe traseul național R7, în apropiere de sat. Șolcani, r-nul Soroca, o patrulă a Poliției de Frontieră a oprit în trafic un microbuz de rută regulată Ocnița-Chișinău. La volanul Volkswagen-ului Krafter, înmatriculat în Republica Moldova, se afla cetățeanul moldovean de 50 de ani.

Conform unei informații privind implicarea autovehiculului în transportarea ilicită de bunuri, polițiștii de frontieră au solicitat pe lângă documentele de legitimare a șoferului și actele pentru toată marfa transportată. În portbagajul și salonul microbuzului s-au depistat mai mulți saci cu haine și încălțăminte.

Conducătorul auto nu a putut prezenta acte de însoțire, declarând că a fost rugat de către o persoană necunoscută să transporte lotul, contra plată, la un conațional din mun. Chișinău.

Cazul este în continuare examinat pe faptul stabilirii tuturor circumstanțelor. Marfa a fost ridicată și plasată în camera de păstrare a corpurilor delicte, până la finalizarea cercetărilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu