Bunul simţ a lipsit cu desăvârşire la ZIUA VINULUI. Petrecăreţii au lăsat mormane de gunoaie după ei (FOTO)

Embed:

Ziua Vinului a trecut, începe ziua curăţeniei. Oamenii care au sărbătorit în Piaţa Marii Adunări Naţionale în weekend-ul trecut au lăsat în urma lor tone de gunoi. Chiar dacă în zonă au fost amplaste mai multe tomberoane, petrecăreţii au ales să arunce deşeurile la nimereală. Ignoranţa şi nesimţirea vizitatorilor nu-i mai uimeşte pe muncitorii de la Spaţii Verzi, care spun că s-au obişnuit cu această situaţie.

- Cam de la ce oră aţi ieşit?

- De la ora patru.

"La jumătate la şapte un tractor a plecat deja încărcat, acum îi încărcat al doilea şi mai avem încă de lucrat", a spus o femeie.

- A şasea oară vin în afară de mine mai sunt.

- Da maşini câte sunt? 

- Trei.

Persoanele care au mers dimineață prin parc spun că sunt indignaţi de murdăria lăsată de petrecăreți. Aceştia spun că moldovenii ar trebui să fie mai responsabili şi să facă curat după ce sărbătoresc.

"Nu este normal societatea noastră trebuie să facă curat după ce se veselesc. Dimineaţa nu este plăcut şi numai că hârtie este, dar şi sticlă stricată pe drum este", a spus o femeie.

"Clar că la noi cultură nu este. Oamenii nu ştiu că gunoiul nu trebuie să îl arunci peste tot da să îi dea la urnă cel puţin la urnă", a declarat o altă femeie.

"Asta aşa este educaţia de acasă care au primit-o. Şapte ani de acasă nu îi au", a spus un bărbat.

Şi unii agenţi economici, care au vândut mâncare în piaţă au dat dovadă de iresponsabilitate crasă. Aceştia au aruncat uleiul folosit pentru gătirea cărnii direct pe gazonul din parc. În urma acestui caz, autorităţile s-au sesizat şi au promis că vor sancţiona firma şi vor cere explicaţii de la organizatorii evenimentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu