Bunicuță de 72 ani ce s-a măritat cu un puști de 19 ani: Mereu ne complimentăm și ne sărutăm

Almeda Errell, din Maryville, Tennessee, a trăit drama cumplită de a-și îngropa propriul copil, în urmă cu doi ani, dar tot atunci, în ziua înmormântării fiului ei, și-a cunoscut marea dragoste. 

Gary Hardwick, pe atuci de 19 ani, a pus ochii pe mama defunctului la funerariile căruia mersese. Soarta i-a adus din nou față în față la o aniversare, iar aici Gary și-a luat inima-n dinți și i-a cerut o întâlnire, relatează dailymail.co.uk

După ce s-au întâlnit două săptămâni, băiatul a cerut-o în căsătorie, iar Almeda i-a spus "Da".  

"Am fost măritată timp de 43 de ani, dar din căsătoria mea au lipsit săruturile, îmbrățișările, romantismul. Iubirea mea actuală e ca un vârtej", a spus Almeda. "Mereu ne complimentăm și ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Știi că ai întâlnit perechea perfectă atunci când nu vrei să pierzi acest sentiment. În fiecare zi facem lucruri mărunte unul pentru celălalt", a mai spus Almeda. 

Cei doi n-au avut relații intime până în noaptea nunții, iar Almeda l-a descris pe Gary drept un "iubit perfect". Almeda a spus despre soțul ei care i-ar putea fi nepot că este foarte "matur pentru vârsta lui". 

Gary este mai mic de vârstă decât nepoții Almedei! Dar când a cunoscut-o pe Almeda tocmai ieșise dintr-o relație cu o femeie de 77 de ani.

"Dacă iubești cu adevărat, vârsta e doar o cifră. Sunt deja doi ani de când sunt însurat cu sufletul meu pereche. Am știut de la început că el e sufletul alături de care vreau să-mi petrec restul vieții. Vârsta nu m-a intimidat deloc. Primul lucru care m-a atras la Almeda a fost frumusețea ei, ochii ei albaștri. Și personalitatea ei. Cu toată ființa m-a acaparat din prima zi. Niciodată nu mi-au plăcut femeile tinere. Mereu am fost atras de femeile în vârstă. Când i-am spus bunicii mele, care m-a crescut, nu știam ce reacție va avea. Dar a acceptat", a explicat Gary. "Prima dată când am făcut dragoste a fost în noaptea nunții. A fost o experiență extraordinară. E o iubită minunată", a încheiat Gary.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu