Bunica Gamer. O ucraineană de 59 de ani, campioană la Counter Strike

Embed:
În timp ce alte bunici încearcă să-și dezlipească nepoții din fața calculatoarelor, ea însăși petrece ore întregi jucându-se. Este vorba despre o femeie de 59 de ani din Ucraina, care a devenit, împreună cu echipa sa, campioană la Counter Strike, categoria de vârstă 55+.

Tatiana Silenko este o femeie ca multe altele. Zilnic se duce la lucru, este inginer de profesie, iar când revine acasă, se dedică nepoţilor. Seara însă, Tatiana intră în lumea virtuală și se transformă în soldat al trupelor speciale. Femeia de 59 de ani a descoperit jocul Counter Strike din întâmplare și, până atunci, considera că jocurile de calculator sunt o pierdere de timp.

”Când i-am spus fiicei, ea mi-a spus că ăsta e joc cu împușcături, că eu doar eram împotriva unor astfel de jocuri mai înainte. Eu însă i-am răspuns că nu eram împotrivă și că nu-mi dau seama de ce n-am început să joc mai devreme”.

Acum femeia se antrenează cel puțin trei ore pe zi, cinci zile în săptămână. Tatiana a devenit atât de dibace, încât a fost selectată în echipa națională a Ucrainei la categoria de vârstă 55+. Recent, alături de echipa sa, a câștigat turneul internațional Counter Strike: Global Offensive după ce a bătut naționala similară a Suediei cu scorul de 16-1.
loading...

Lasă un comentariu