Bunica celebrei artiste Thalia a împlinit 102 ani. Mesajul cântăreței

Celebra artistă mexicană Thalia a felicitat-o printr-un apel video pe bunica sa Eva Mange, care a împlinit 102 ani sâmbăta trecută, în momentul în care aceasta îşi sărbătorea aniversarea într-un centru pentru îngrijirea bătrânilor din Mexic, relatează EFE.

Sora vitregă a artistei, Laura Zapata, a primit apelul video al cântăreţei care alături de copiii ei au felicitat-o pe Mange, a salutat personalul şi pe toţi cei prezenţi la centrul de îngrijire a persoanelor vârstnice.

Reuniunea a fost organizată de Zapata care are grijă în mod curent de bătrână, dar care a asigurat că Thalia este prezentă financiar şi o vizitează frecvent pe bunica sa. "Nu a putut să vină azi, poate data viitoare (...) Am organizat acest apel video pentru a se putea bucura şi ea de aceste momente", a declarat presei sora vitregă a artistei, scrie agerpres.ro.

Laura Zapata, care este de asemenea actriţă şi este protagonista unor telenovele precum "La Gata", a subliniat că relaţia ei cu Thalia este bună, în pofida problemelor care au existat în trecut între cele patru surori şi a fracturii familiale.

De fapt Thalia, care trăieşte la Miami, vizitează destul de rar Mexicul, doar pentru a susţine uneori câteva dintre concertele sale şi pentru a-şi vizita bunica.

În apelul video, Thalia i-a urat bunicii multă sănătate, mărturisind că este una dintre persoanele cele mai dragi ale sale.

La aniversare au fost prezenţi rude, prieteni şi câţiva reporteri, care au servit din tortul cu cremă "dulce de leche", preferatul bunicii centenare.
loading...

Lasă un comentariu