BUN VENIT PE LUME! Peste 2000 de bebeluși din Bălți au primit cutia-cadou de la Fundația lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss

Embed:
Fundația de caritate "Edelweiss" continuă să doneze cutii-cadou nou-născuților și părinților acestora. Darurile au devenit atât de populare încât nimeni nu mai este surprins când reprezentanții fundației ajung prin maternităţi.

" - Cum îl cheama? - Daniel. - E primul copil? - Primul. - Mult aşteptat dară. Noi dormim bine. Să creşti mare şi sănătos."

Măma lui Daniel este unul dintre beneficiarii proiectului. Tânăra a primit în dar toate cele necesare pentru îngrijirea bebelușului.

"Sunt lucruri chiar necesare în primele zile de viaţă pentru un bebeluş. Şi nu în ultimul rînd mulţumim domnului Plahotniuc pentru ajutorul care îl acordă."

Din martie, fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a distribuit în maternitatea din Bălți peste 2000 de cutii cu toate cele necesare pentru îngrijirea nou-născuților.

" - Să vă trăiască minunea, să mai vină alţii pe lume că e frumos cînd sunt familii cu mulţi copii, familii fericite, împlinite. - Mulţumim. - Of Doamne, noi avem acolo un năsuc aşa de dulce, da? "

În unul din saloane, echipa "Edelweiss" a intrat împreună cu tatăl unui bebeluș care îşi vedea pentru prima dată fiul.

"Faceţi multă lumea aşa ca să încîlzească inima."

Alexandru e primul copil al soților Costaș. Părinții spun că proiectul "O nouă viață" a reuşit un lucru important - a adus încredere celor care se gândesc să aducă pe lume un bebeluş.

"Toate lucurile care le primim de la fundaţie sunt binevenite. Cred că fiecre mamică primindul se simte si implinită si incurajata si sustinuta si putin de societate, nu doar de familie."

"Este un cadou binevenit, pentru că trusa pentru un nou născut este foarte în ajutosul mamicilor tinere, are o lista cu toate necesarele stricte pentru primele zile ale nou nascutului. "

De doi ani, fundația "Edelweiss" a împărţit în 24 de maternități din țară peste 26 de mii de cutii-cadou.

"Este un cadou binevenit, pentru că trusa pentru un nou născut este foarte în ajutosul mamicilor tinere, are o lista cu toate necesarele stricte pentru primele zile ale nou nascutului", a declarat Carolina Frumusachi, şefa Maternităţii de la Spitalul municipal Bălţi.

"Campania noastră în special a fost gîndită special pentru a veni în sprijinul tinerilor familii pentru a încuraja tinerii să-şi întemeeze o familie aici acasă în Moldova", a menționat Lidia Cucoș, director executiv al Fundaţiei "Edelweiss".

Proiectul fundației "Edelweiss" este un adevărat succes. Nu întâmplător ideea a fost preluată de autorități. Astfel, de la 1 decembrie Guvernul va implementa campania "O nouă viață" la nivel național.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu