Bulbi de ceapă în rol de containere pentru narcotice. Acum şi în penitenciarele din Moldova (VIDEO)

Embed:

Rudele şi amicii deţinuţilor dau dovadă de suficientă imaginaţie pentru a strecura droguri în penitenciare. Angajaţii Serviciilor regim şi supraveghere din cadrul a trei puşcării din Moldova au depistat narcotice în bulbi de ceapă şi borcane cu miere.

Departamentul Instituţilor Penitenciare informează că pe 23 aprilie, curent, printre bunurile destinate unui deţinut din custodia Penitenciarului nr.9-Pruncul, într-o ceapă, au fost depistate două pachețele cu un praf  de culoare cenușie. Drugul a fost adus în închisoare de amicul unui deţinut.

Cea de-a doua ilegalitate a fost înregistrată, la Penitenciarul nr. -11 din municipiul Bălţi. În urma percheziționării unui colet pentru o persoană din detenţie, angajaţii instituţiei au depistat într-un borcan cu miere, o substanță vegetală de culoare verde, asemănătoare cu marijuana, învelită în polietilenă.

Cea de-a treia încălcare a fost înregistrată la Penitenciarul nr.13 din capitală unde gardienii au găsit într-un colet alimentar drojdie uscată.

Departamentul Instituţiilor Penitenciare vine cu un apel către cetăţenii care vin în vizită sau transmit colete pentru deţinuţi: nu încercaţi să camuflaţi obiecte şi substanţe interzise pentru că verificările angajaților serviciilor specializate din instituțiile de detenţie sunt atât de minuţioase, încât şansele ca deţinuţii să intre în posesia acestor lucruri sunt  reduse la minim.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu