Bucurie pentru jucătorii de la Academia Chișinău! Fotbaliștii și-au primit restanțele salariale

Embed:

Sărbătoare la Academia Chişinău! Jucătorii şi-au primit restanţele salariale după cel de-al doilea antrenament din acest an. Conducerea echipei a făcut rost de bani după ce l-a vândut pe Mihai Apostol la formaţia portugheză Uniao Leiria.

Jucătorii de la FC Academia au motive de bucurie la două zile după ce au revenit din vacanţă. Şefii clubului le-a achitat salariile jucătorilor pentru ultimele luni.  

"La noi ca la fiecare echipă sunt probleme, dar cred că totul o să revină la normal. Eu cred că pentru Moldova e normal", a spus jucătorul de la Academia Chişinău, Sergiu Matei. 

"Dacă avem un sac cu bani? Noi nu îl avem. Noi vrem să primim un comision după vânzarea lui Apostol, Plătică şi de la alţi sponsori care iubesc echipa noastră şi o finanţează periodic. Uite aşa şi supravieţuim", a declarat preşedintele echipei Academia Chișinău, Alexandr Cojuhari.

Academia este ultima echipă din Divizia Naţională care a reluat pregătirile pentru partea a doua a campionatului.

La al doilea antrenament din acest an au fost prezenţi doar 11 jucători. Ceilalţi fotbalişti se află în probe la alte cluburi, iar Mihai Apostol, în vârstă de 18 ani, a semnat cu Uniao Leiria din a treia ligă din Portugalia.

Antrenorul Vladimir Vusatîi nu crede că echipa sa riscă să aibă probleme înainte de reluarea Diviziei Naţionale.

"Filosofia şi obiectivul clubului este de a creşte jucători tineri. Mai mult decât atât, acei jucători care vin la echipă, în acelaşi timp ei caută condiţii mai bune. Este ceva normal", a spus antrenorul echipei, Vladimir Vusatâi. 

"Cred că într-o săptămână o să fie echipa completă şi o să încercăm să facem un colectiv bun. Să ne putem descurca pe parcursul celei de-a doua jumătăţi a campionatului şi să arătăm că Academia este în stare să ia puncte de la echipe mari", a zis portarul Academiei Chişinău, Cristian Avram. 

Academia se află pe locul şapte în clasament având zece puncte după 13 etape disputate. În primul meci oficial din acest an echipa din Chişinău va întâlni Milsami în deplasare. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu