Bucurie pentru fani! Trupa Andre se reunește şi va lansa o nouă piesă (VIDEO)

După 17 ani de la destrămarea trupei André, formată din Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, cele două cântăreţe au anunţat că s-au reunit şi vor lansa o nouă piesă.

Andreea Bălan a anunţat, printr-un mesaj pe Facebook, că, după aproape două decenii, trupa André se reuneşte. În plus, cântăreaţa a prezentat şi teaser-ul unei noi piese pe care cele două fetiţe cu şenile şi codiţe de altădată o vor cânta împreună. 

"Reset la inimă" va fi lansată oficial pe 9 iulie. Recent, cele două artiste au filmat şi clipul următoarei lor piese care va fi lansat în cadrul unui eveniment privat organizat de către Cat Music, casă de discuri care a lansat proiectul în urmă cu 20 de ani, scrie adevarul.ro.  

"Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei André. Aveţi aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea şi susţinerea voastră", a scris Andreea Bălan. 

La rândul ei, Andreea Antonescu a vorbit despre continuarea proiectului André. 

"Revenirea André înseamnă să retrăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţă. Au fost cei mai intenşi ani, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela André stârneşte emoţii greu de explicat în cuvinte", a declarat cântăreaţa. 

Trupa André a reprezentat un adevărat fenomen la sfârşitul anilor '90, cu peste un milion de albume vândute. Hiturile nu au întârziat să apară, iar tinerii se distrau în discotecile de la mare pe celebrele piese "Liberă la mare", "Noapte de vis" şi "La întâlnire".

Trupa a fost marcată, însă, de numeroase scandaluri şi neînţelegeri financiare, astfel că după numai patru ani, André s-a despărţit, iar cele două artiste au mers pe drumuri separate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu