Bucurie pentru copiii dintr-un bloc de pe strada Alba Iulia. Un antreprenor a construit un teren de joacă, în cadrul campaniei lansate de Silvia Radu

Embed:
Încă un teren de joacă a fost construit în sectorul Buiucani în cadrul Campaniei "Fă ceva bun pentru Chişinău" lansate de Silvia Radu. Şi de această dată, un agent economic le-a adus bucurie copiilor dintr-un bloc de pe strada Alba Iulia.

"Acest teren este bine făcut, unii copii nu pot să se ducă în depărtare să se joace în altă parte", a spus un bărbat.

"Mie îmi place cel mai mult ca să mă dau pe tobogane, să mă joc", a menţionat o fetiţă.

"Mie îmi place ca să mă dau pe scrânciob şi să stau aici toată dimineaţa, să mă joc şi să dansez", a afirmat o altă copilă.

Părinţii susţin că un astfel de teren de joacă este binevenit, întrucât anterior erau nevoiţi să meargă cu cei mici la distracţie în curţile vecine:

"Era puţin mai departe, dar acum este foarte bine. În primul rând sunt pentru copiii mici, este foarte bine".

"Suntem mulţumiţi că de mult am avut nevoie de un teren de joacă, nouă nu ne era convenabil să plecăm peste două, trei clădiri. Departe, mai ales cu copil mic, dacă nu merge".

Cel care a decis să dăruiască micuţilor o copilărie mai fericită spune că firma pe care o reprezintă vrea în acest fel să se implice în creşterea sănătoasă a tinerei generaţii.

"În campania noastră ne străduim să ne educăm în noi responsabilitatea socială, faci mai multe activităţi, respectiv îndemnul Silviei Radu a fost foarte la timp şi actual pentru noi şi practic în două zile am făcut", a declarat Andrian Cojocaru, agent economic.

"Cred că oamenii s-au săturat de panourile electorale şi de zâmbetele false de pe panouri şi de la televizor. Ei îşi doresc fapte concrete pentru oraşul nostru, îşi doresc o viaţă diferită decât cea care a fost, doresc ca problemele lor să fie soluţionate", a precizat Silvia Radu, candidat independent la funcţia de primar al Capitalei.

Campania "Fă ceva bun pentru Chişinău" a fost lansată de candidatul independent la Primăria Capitalei, Silvia Radu, pentru a îndemna agenţii economici să învestească în dezvoltarea oraşului.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu