Bucurie pentru copiii din Feşteliţa, Ştefan Vodă. Grădiniţa le-a fost reparată (GALERIE FOTO)

Grădiniţa din satul Feşteliţa a fost reparată capital din banii donaţi de Guvernul României şi dispune acum de condiţii confortabile pentru micuţi.

La festivitatea dedicată inaugurării sediului renovat al instituţiei, copiii au pregătit o adevărată sărbătoare pentru oaspeţi.

Dorel şi Maria i-au întâlnit cu mare drag pe cei care le-au împlinit visul de a avea cea mai frumoasă grădiniţă din raion. Alături de colegii lor, micuţii au cântat şi au dansat, în semn de recunoştinţă pentru poporul român.

Pentru reparaţia capitală a grădiniţei au fost alocate două milioane de lei din banii nerambursabili oferiţi de Guvernul României.

"S-a reparat acoperişul grădiniţei, renovarea exterioară a grădiniţei, reparaţia capitală a blocului E cu două nivele", a relatat directoarea Liuba Vozian.

La inaugurare au fost prezenţi şi oaspeţi de rang înalt.

"Un moment foarte emoţionant şi daţi-mi voie înainte de orice să le mulţumesc copiilor pentru faptul de a se fi pregătit atât de bine şi de a ne fi întâmpinat cu atâta ospitalitate. Suntem foarte bucuroşi, ne propunem să continuăm pentru ca acţiunile începute să aibă un deznodământ fericit",  a spus ambasadorul României la Chişinău, Marius Lazurcă.

"20 de milioane de euro care s-au transformat în lucrări de renovare, de dotare şi a adus multe bucurii în sufletele copiilor, care merită pe deplin să frecventeze grădiniţe reparate, dotate", a declarat deputatul Valentina Stratan.

Părinţii speră că micuţii vor veni cu mult drag la grădiniţa renovată.

Grădiniţa din satul Feşteliţa este frecventată de 160 de copii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu