Bucurie mare în satul de baştină al lui Igor Dodon. Localnicii, mândri de noul preşedinte

Embed:

Bucurie mare în Sadova, satul de baștină al noului președinte ales, Igor Dodon. Localnicii sunt entuziasmați de faptul că un consătean de-al lor a ajuns în fruntea statului.

O coloană de mașini echipate cu drapelele Moldovei și ale Partidului Socialiștilor au traversat localitatea în lung și-n lat.

Oamenii au scandat și au claxonat minute în șir.

Şi pe mama viitorului preşedinte am surprins-o cu lacrimi de bucurie.

Galina Dodon era la şcoală, unde predă limba română. 

"Noi nu mai putem de bucurie, avem președinte odată la 700 de ani din satul Sadova, raionul Călărași", a spus un localnic.

Pe mama președintelui ales, Galina Dodon, am găsit-o la școală cu un buchet de crizanteme în mână, primite dis-de-dimineață de la fiul său.

"Am emoții foarte mari, sunt mândră de succesele lui nici nu putea să fie altfel deoarece el e un băiat foarte activ", a spus mama preşedintelui, Galina Dodon.

Femeia își amintește cu nostalgie de perioada în care fiul său era copil.

"Iată aici e în primul rând și știți că înainte elevii mai silitori îi puneau mai înainte lângă profesori. Erau foarte muncitori ei s-au deprins de mici cu disciplina.", a spus Galina Dodon.

Dimineață, Igor Dodon, împreună cu mama sa, a trecut pe la cimitir pentru a depune un buchet de flori la mormântul tatălui, Nicolae Dodon, care a murit acum patru ani.

Localnicii sunt convinși că Igor Dodon va fi un președinte bun, deoarece provine dintr-o familie de gospodari:

"Sunt oameni gospodari, oameni de sat, oameni care înțeleg nevoia."

"Foarte deștept băiat, un băiat liniștit, ager la minte, e de treabă."

Cuvinte de laudă pentru noul președinte ales a avut și fostul său profesor de educație fizică:

"Băiat oleacă cu literă mai mare față de colegii lui, el se evidenția de la bun început, stăruitor, sârguincios. La noi se prefera mai mult baschetbolul și până acum tradiția e baschetul", a spus profesorul de educație fizică, Vasile Bocan.

Igor Dodon are 41 de ani, este căsătorit și are trei copii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu