"Bucurie în Mișcare". Promotorii modului sănătos de viaţă şi-au dat întâlnire în parcul Valea Morilor din Capitală

Embed:

Promotorii modului sănătos de viaţă şi-au dat întâlnire, în parcul Valea Morilor din Capitală în cadrul evenimentului "Bucurie în Mișcare". Zeci de tineri s-au întrecut la alergat, iar cei mai rezistenţi dintre ei au parcurs peste zece kilometri. 

Cei care au decis să îşi petreacă ziua în mişcare spun că sportul a devenit o parte din viaţa lor şi îl practică de câte ori au posibilitatea.

"Sincer este un simplu apartament pentru mine, întâmplător la radio şi m-am gândit, de ce nu? Alerg în toată ziua şi deoarece am un antrenament, de ce să nu îl fac într-o companie plăcută."

"Îmi place foarte tare sportul şi am zis că de ce nu şi mai ales că este gratis. Când am liber mereu alerg, îmi place foarte mult. Nu ştiu dacă o să fiu, dar tind să fiu primul."

"De un an şi ceva fac sport şi am decis că vreau să particip în octombrie tot la maraton şi mă pregătesc ca să ajung acolo în forma cea mai bună şi azi să îmi văd forţele, al câtulea o să ajung."

Organizatorii şi-au dorit ca şi în ediţia din acest an să motiveze mai mulţi tineri să facă sport.

"Scopul este de a promova sportul, mişcarea şi un mod sănătos de viaţă, de altfel şi sloganul nostru din acest an, "Iubesc Mişcarea", ne vorbeşte despre asta. Este un eveniment deschis pentru absolut toată lumea, toţi cei care vor să se mişte cu noi bucuroşi", a declarat organizatorul Cătălina Adam. 

Evenimentul "Bucurie în Mișcare" s-a desfăşurat pentru al doilea an consecutiv.

Acesta a fost organizat de către Asociaţia de Voluntariat Internaţional din Moldova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu