Bucătarul moldovean Alexandru Comerzan, câştigătorul celui de-al şaptelea sezon al concursului "Chefi la cuţite"

Embed:

Bucătarul moldovean, Alexandru Comerzan, este chef la cuţite. Tânărul de 31 de ani a câştigat cel de-al şaptelea sezon al concursului culinar, difuzat de un post de televiziune din România. La finalul showului, Alexandru s-a ales cu un premiu în valoare de 30 de mii de euro, o farfurie de aur şi o experienţă nemaipomenită.

"Din punct de vedere profesional cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de mine. Îs mândri, nu au cum să nu fie mândri, îţi dai seama", a spus bucătarul, câştigătorul "Chefi la cuţite", Alexandru Comerzan.

Emoţii greu de stăpânit a avut şi mentorul lui Alexandru din concurs, Cătălin Scărlătescu. 

"Cât de mult mi-am dorit să câştige băieţaşul ăsta că nu câştig eu nimic", a afirmat juratul la "Chefi la cuţite", Cătălin Scărlătescu.

Alexandru Comerzan este un bucătar profesionist. Munceşte în domeniu de la 15 ani, de când a plecat în Italia împreună cu părinţii lui. La un moment dat, a revenit în  Moldova, s-a căsătorit şi a continuat să facă meserie acasă. În prezent este chef la un restaurant cunoscut din Chişinău.

loading...

Lasă un comentariu