Bucătăreasa unei grădiniţe prinsă în timp ce fura mâncarea copiilor VIDEO

Fura din mâncarea destinată copiilor. Este vorba despre o bucătăreasă de la grădinița nr.6 din Căuşeni, care a fost prinsă în timp ce îşi punea în geantă salamul care le revenea copiilor pentru prânz, transmite Studio-L. Furtul a fost depistat în timpul unui control neaşteptat, efectuat la instituție, iar femeia şi-a recunoscut vina.

Pe lângă un kilogram şi jumătate de salam, în geanta bucătăresei mai erau 2 kg de crupă de griş, 2 pâini, 2 pachete de jeleu, 3 borcane de 0.7 kg cu tocătură de legume şi un borcan de pastă de tomate. Costul tuturor produselor constituie circa 160 de lei.

În momentul furtului,  de la serviciu lipsea sora medicală, care trebuia să verifice calitatea şi cantitatea alimentelor din meniu. Colega suspectei s-a arătat mirată de cele întâmplate şi a declarat că nu a observat încălcări, însă a adăugat că lucra în ture diferite cu presupusa hoaţă.

Educatoarele au rămas şi ele uimite şi spun că nu au observat nimic până acum. Mai mult, la acel prânz copiii au primit practic aceeaşi porţie ca şi în celelalte zile, spun acestea.

Primarul oraşului, Grigore Repeșciuc, cere să fie trasă la răspundere nu doar bucătăreasa, dar şi persoanele cu funcţii de răspundere din cadrul grădiniţei.

Cazul este cercetat de Poliţie. Dacă va fi găsită vinovată, bucătăreasa riscă o amendă între 1.000 şi 2.000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore, sau arest contravenţional de până la 15 zile.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu