Broşe cu cranii şi brăţări cu schelete. Bijutierii londonezi, în febra pregătirilor pentru Halloween

Embed:

Pe măsură ce Halloweenul se apropie pregătirile sunt tot mai intense. Bijutierii londonezi şi-au umplut deja vitrinele cu accesorii tematice ingenioase. Broşele sau inelele cu cranii, cerceii în forme neobişnuite sau brăţările cu schelete sunt cele care iau ochii clienţilor, mai ales că au încrustate şi pietre pe ele. Comercianţii recunosc că această sărbătoare, marcată anual pe 31 octombrie sporesc substanţial veniturile.

"Observăm o creştere a comenzilor, în special, cele online. Oamenii au început să cumpere mai mult de la începutul acestei luni. Asta înseamnă că oamenii sunt mai creativi, merg la petreceri şi se gândesc cum să se îmbrace", a spus managerul magazinului de bijuterii, Nikky Akhtar.

Managerii magazinului de bijuterii din Londra susţin că la mare căutare sunt accesoriile ce conţin diamante negre, rubinul şi smaraldul verde, care simbolizează răul şi invidia. Cele mai multe femei intră în salon pentru brăţara cu cranii, încrustată cu pietre, în timp ce bărbaţii sunt obsedaţi de mâna, care poate fi folosită pe post de broşă pentru umerii sacoului.

"O piesă notabilă din această colecţie este inelul, numit "Mărul Otrăvit", care este foarte popular. Este confecţionat din aur, iar în interiorul mărului poţi pune otravă", a menţionat content managerul, Amy Webster.

Halloweenul se sărbătoreşte anual în 31 octombrie. Sărbătoarea datează încă de pe vremea celţilor, câd marcau Anul Noul Celtic. Se credea că în ajunul acestei zile sufletele morţilor revin în lumea celor vii. Strămoşii familiei erau invitaţi acasă, iar spiritele rele erau gonite.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu