Brooklyn Nets şi San Antonio Spurs sunt calificate în sferturile de finală din NBA

Embed:

Brooklyn Nets şi San Antonio Spurs sunt ultimele două echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Nord-Americane de baschet! Cele două formaţii le-au învins pe Toronto Raptors şi respectiv Dallas Mavericks în meciurile decisive ale duelurilor din prima rundă a play-off-ului. 

San Antonio Spurs a trecut fără probleme de Dallas Mavericks în meciul decisiv din prima rundă a play-off-ului cu scorul de 119-96. Revenit în cea mai bună formă, Tony Parker a fost de neoprit şi a marcat 32 de puncte pentru Spurs.

"Vreau să spun că este groaznic pentru noi. Ştiţi, încă nu ne dăm bine seama că sezonul s-a încheiat pentru noi", a declarat baschetbalistul Dirk Nowitzki.

Brooklyn Nets a devenit ultima echipă calificată în sferturile de finală ale play-off-ului din NBA după ce a învins în meciul decisiv formaţia Toronto Raptors cu scorul de 104-103. Pierce a marcat 10 puncte pentru echipa învingătoare, însă cel mai bun jucător al meciului a fost Kyle Lowry, care şi-a trecut în cont 28 de puncte.

În sferturile din play-off, San Antonio Spurs va întâlni Portland Trail Blazers, Los Angeles Clippers se va duela cu Oklahoma City Thunder, Indiana Pacers cu Washington Wizards, iar Miami Heat cu Brooklyn Nets. În semifinale se va califica echipa care va obţine prima patru victorii

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu