Broască vie într-o cutie cu banane dintr-un supermarket. Ce a declarat un angajat al magazinului

O broscuţă originară din Ecuador a fost găsită, vie, într-o ladă cu banane dintr-un supermarket din oraşul Northampton, scrie The Independent, citează digi24.ro.

Angajaţii care au descoperit animalul au contactat Societatea Regală Împotriva Cruzimii faţă de Animale, acesta fiind îndepărtat în siguranţă. Reprezentanţii organizaţiei cred că broasca a călătorit aproximativ 8000 de kilometri, sărind în lada încărcată de pe coastele Ecuadorului.

Broasca, care a fost şi botezată Juan, nu a fost afectată de lunga sa călătorie. Specialiştii RSPCA au stabilit că amfibianul nu este periculos, făcând parte din specia "broaştelor de copac".

Un reprezentant al supermarketului a declarat: "Vindem milioane de banane în fiecare săptămână, iar angajaţii noştri se străduiesc să inspecteze şi să cureţe fructele cu grijă, aşadar, aceste incidente sunt cât se poate de rare. Dorim să le mulţumim celor de la RSPCA pentru că au avut grijă de amfibian şi sperăm că îşi va găsi cât de curând un adăpost potrivit".

Nu este prima dată când un animal exotic este descoperit printre lăzile cu fructe livrate magazinelor. În 2015, o femeie din sudul Ţării Galilor a descoperit pânza şi coconul unui păianjen printre bananele pe care le-a cumpărat. 

loading...

Lasă un comentariu