Britanicii încep a paria pe numele şi sexul celui de-al doilea bebeluş regal

Embed:

Vestea că ducesa de Cambridge, Catherine Middleton, va aduce pe lume cel de-al doilea copil a încântat nu doar familia regală, dar şi oamenii de rând din Marea Britanie. În culmea bucuriei sunt şi proprietarii caselor de pariuri, cărora fericitul eveniment le poate aduce profituri mari.

Agenţiile specializate au deschis pariurile în ceea ce priveşte sexul şi numele bebeluşului la câteva ore de la anunţul celei de-a doua sarcini a ducesei de Cambridge.

"Interesul pentru pariuri este destul de mare şi la acest moment şansele sunt egale atât pentru un băiat, cât şi pentru o fată. Am văzut o sumă enormă de bani pusă într-un pariu pentru fată", a spus reprezentantul unei agenţii de pariuri, Joe Crilly.

La fel ca şi înainte de naşterea prinţului George, britanicii s-au grăbit să parieze pe numele bebeluşului regal. Casele specializate au afişat deja clasamentul numelor favorite atât de băieţi, cât şi de fete.

"La acest moment, în fruntea clasamentului sunt: Elizabeth, James şi Victoria. Toate sunt nume regale. Şi mai avem numele favorit de data trecută Alexandra, când pentru numele de fată s-au organizat mai multe pariuri până în ultima săptămână a sarcinii lui Kate", a mai adăugat bărbatul.

Oamenii nu s-au dat în lături să parieze şi pe data când va veni pe lume copilul regal. Mai ales că nu se cunoaşte, decât cu aproximaţie, etapa în care se află sarcina ducesei de Cambridge. La naşterea prinţului George, una din marile case de pariuri a raportat încasări de aproape o jumătate de milion de lire sterline. Agenţii recunosc că acum suma va fi mai mică, dar se aşteaptă totuşi la un profit considerabil.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu