Brendan Rodgers, primele declaraţii în calitate de antrenor al formaţiei Leicester City: Este o echipă cu potenţial imens

Brendan Rodgers a făcut primele declaraţii în calitate de antrenor al formaţiei Leicester City.

Tehnicianul nord-irlandez, care a semnat un contract până în iunie 2022, spune că vrea să scrie o nouă pagină în istoria clubului.

"Mă alătur unui club fantastic care a crescut atât de repede în ultimii ani şi sunt încântat să fiu aici. Desigur, cea mai mare atracţie pentru mine este lucrul cu aceşti jucători. Este o echipă tânără, foarte dinamică, cu un potenţial imens, şi cum am mai spus, aveţi şi jucători cu experienţă bună", a menţionat Brendan Rodgers, antrenor Leicester City. 

Brendan Rodgers, în vârstă de 46 de ani, a venit de la Celtic Glasgow, echipă cu care a cucerit 7 trofee în Scoţia, în 2 ani şi jumătate. El a mai lucrat în Premier League, la formaţiile FC Liverpool şi Swansea City.

Totodată, în locul lui Rodgers, Celtic Glasgow l-a numit pe Neil Lennon. Fostul căpitan al "alb-verzilor", va antrena campioana Scoţiei până la finalul acestui sezon.

Nord-irlandezul a mai pregătit pe Celtic între 2010 şi 2014, perioadă în care echipa a cucerit de 3 ori titlul şi de 2 ori Cupa Scoţiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu