Brazilienii Zico şi Ronaldo au lansat un proiect pe internet, destinat tinerilor fotbalişti

Embed:

Zico şi Ronaldo caută talente! Fotbaliştii au lansat un proiect pe internet, care va oferi şansa tinerilor să ajungă în echipele din Brazilia!

Foştii jucători brazilieni Zico şi Ronaldo s-au apucat din nou de fotbal! De data aceasta nu pe teren, dar pe internet! Vedetele au înfiinţat o reţea socială, unde au lansat un proiect destinat tinerilor din întreaga lume, care doresc să ajungă fotbalişti profesionişti! Căutarea talentelor se va desfăşura pe siteul pnera.com, care urmează să ajungă o sursă principală în descoperirea noilor talente. 

Doritorii se pot înregistra gratuit pe pnera, unde vor avea ocazia să cunoască aşi din lumea fotbalului. Timp de un minut, site-ul oferă posibilitatea utilizatorilor de a-şi prezenta scurt tehnica de joc în format video, dar şi de a-şi publica o scurtă bibliografie, care va include realizările obţinute în domeniul fotbalului. 

În baza acestor date, profesioniştii vor aprecia perspectivele tinerilor, iar cei mai buni dintre ei vor primi şansa de a evolua pe viitor în cluburile de fotbal din Brazilia.

Iniţiatorii proiectului, Zico şi Ronaldo, au ca scop ca într-o jumătate de an, să implice în acest proiect un milion de tineri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu