Brazilienii au început pregătirile pentru Carnavalul de la Rio de Janeiro

Embed:

Carnavalul de la Rio de Janeiro va începe în luna februarie, dar brazilienii au început deja pregătirile. Potrivit tradiţiilor, are loc parada şcolilor de samba, iar toată lumea care participă la eveniment poartă măşti sau se deghizează în diferite personaje.

25 de muncitori ai unei fabrici din Brazilia, care produce măşti, muncesc de zor pentru a se pregăti cum se cuvine de Carnavalul de la Rio. Asta pentru că până la începutul lunii februarie trebuie să fie gata sute de mii de figuri ale personalităţilor de pe întreg mapamondul. Cu toate acestea, ei spun că măştile, care se bucură de cea mai mare popularitate în acest an, sunt cele care îl înfăţişează pe fotbalistul brazilian Neymar.

Proprietarul fabricii se aşteaptă să facă bani frumoşi de pe urma valului mare de turişti aşteptaţi la carnaval. Asta în ciuda crizei economice care a lovit întreaga lume.

"Criza din Europa ne-a afectat extrem de mult pentru că obişnuiam să vindem o cantitate mare de măşti. Anul trecut, veniturile noastre s-au redus substanţial", a menţionat Olga Gilbert, proprietară a unei fabrici.

Carnavalul de la Rio de Janiero va începe pe 8 februarie, iar la eveniment sunt aşteptaţi peste un milion de oameni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu