Brazilianul Kaka are cel mai mare salariu din istoria fotbalului din SUA

Brazilianul Kaka are cel mai mare salariu din istoria fotbalului din SUA. Mijlocaşul, care a semnat vara trecută cu Orlando City, va primi la noul său club 7,17 milioane de dolari pe sezon şi astfel l-a depăşit pe legendarul David Beckham, care a evoluat la Los Angeles Galaxy şi era unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din MLS.

Oficialii din Major Soccer League au făcut publice salariile vedetelor din campionatul nord-american de fotbal. Brazilianul Kaka, de la Orlando City, a doborât recordul celui mai mare salariu din campionat.

Brazilianul va primi anual câte 7,17 milioane de dolari. Astfe, Kaka l-a depăşit pe David Beckam, care încasa 6,5 milioane de dolari anual atunci când evolua la Los Angeles Galaxy.

Totodată, Kaka are un salariu cu 400 000 de dolari mai mare decât Clint Dempsey, starul lui Seattle Sounders. Brazilianul primeşte mai mult cu un milion decât jucătorul lui Toronto, Jermain Defoe. Fostul star al lui Arsenal Londra, Thierry Henry, care evoluează în ultimii anii la New York Red Bulls, are un salariu 4,35 milioane de dorlari.

Kaka a semnat cu Orlando City vara trecută, însă a fost împrumutat până în iarnă la Sao Paolo. El a jucat 12 partide în Brazilia şi a marcat un gol de la revenirea sa la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, în 2001.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu