Brazilia și Germania se vor întâlni în prima semifinală a Campionatului Mondial

Embed:

Brazilia și Germania se vor duela doar pentru a doua oară la un turneu final.

Germania a învins Franţa în sferturile de finală, iar Brazilia s-a impus în faţa Columbiei. Cele două mari forțe din fotbalul mondial se vor duela în prima semifinală de la turneul final din acest an.

Germania şi Brazilia sunt selecţionatele cu cele mai multe meciuri jucate în istoria Cupelor Mondiale, dar nu s-au întâlnit decât o dată la turneul final. Cele două reprezentative s-au înâlnit în finala Mondialului din 2002. Brazilieni s-au impus cu 2-0 după o dublă a lui Ronaldo. Selecţionerul Luis Felipe Scolari era şi atunci pe banca tehnică a  naţionalei Selecao.

Germania nu a învins niciodată Brazilia într-un meci oficial și are o singură victorie obţinută în faţa naționalei sud-americane în ultimii 21 de ani.

Brazilienii nu vor putea conta pe cei mai importanți doi jucători din lot în meciul cu nemţii. Neymar s-a accidentat grav în partida cu reprezentativa Columbiei şi va rata restul Mondialului, iar căpitanul Thiago Silva este suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene.

Partida dintre Brazilia și Germania, va fi arbitrată de mexicanul Marco Rodriguez. Prima semifinală de la Mondial se va juca marţi cu începere de la ora 23.00 la Belo Horizonte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu