Brazilia continuă lucrările pentru Campionatul Mondial din 2014

Embed:

O comisie FIFA a efectuat o vizită în "Ţara Cafelei" pentru a stabili la ce etapă se află infrastructura pentru marele turneu final, iar viitorul sună bine pentru brazilieni.

Brazilia se află în plină pregătire pentru Campionatul Mondial din 2014. Secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, a declarat că până la ora începerii turneului final, totul va fi pus la punct pentru echipele participante. Nici suporterii care vor vizita Brazilia pe perioada desfăşurării Campionatului Mondial nu vor fi neglijaţi. Valke a adus în discuţie şi Cupa Confederaţiilor, competiţie ce va avea loc în 2013.

"Sunt sigur că totul va fi bine până la startul Campionatului Mondial. Guvernul din Brazilia ne ajută foarte mult. Cele şase oraşe vor fi gata să găzduiască Cupa Confederaţiilor şi Mondialul până în 2013", a subliniat secretarul general al FIFA, Jerome Vaclke.

Brazilia este implicată în organizarea a trei mari competiţii în următorii ani. Cupa Confederaţiilor în 2013, Campionatul Mondial în 2014 şi Jocurile Olimpice în 2016.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu