BRÂNZAN FUGE DE PRESĂ. El evită subiectul privind protestele transportatorilor

Embed:

Ministrul Economiei şi Infrastructurii, Vadim Brânzan fuge de presă şi refuză să comenteze recentele proteste ale transportatorilor de mărfuri, care se plâng că nu pot obţine autorizaţiilor de import şi export.

Întrebat de jurnalişti dacă a mai discutat cu aceştia şi dacă a găsit o soluţie, Brânzan a preferat să o ia la sănătoasa.

" - Despre proteste vă rog!

- Care proteste?

- Despre protestele şoferilor de TIR-uri.

- Domnule Brînzan, două secunde!"

Miercuri, la Ministerul Economiei şi Infrastructurii a avut loc o şedinţă la care urma să fie discutată şi problema transportatorilor. Aceasta s-a desfăşurat însă cu uşile închise, iar presa nu a fost anunţată nici despre ora la care trebuia să înceapă discuţiile.

În data de 1 noiembrie, transportatorii de mărfuri au organizat un protest de amploare, în mai multe localităţi din ţară precum Bălţi, Edineţ, Briceni, Otaci şi Chişinău. Şoferii sunt nemulţumiţi de faptul că, de câteva luni. întâmpină dificultăţi la primirea autorizaţiilor de import şi export.

Aceştia susţin că de nenumărate ori s-au adresat la ANTA şi la Ministerul Economiei, dar fără succes. Transportatorii nemulţumiţi spun că vor continua protestele şi în următoarele zile. Mai mult, aceştia ameninţă că vor bloca drumurile naţionale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu