Brandurile autohtone au o nouă casă! A fost inaugurat cel mai mare magazin "Din inimă"

Embed:

Brandurile autohtone au o nouă casă. Astăzi, a fost inaugurat al treilea şi cel mai mare magazin "Din inimă", unde pot fi găsite haine pentru orice gust, fabricate în Republica Moldova.

La ceremonia de inaugurare au fost prezenţi mai mulţi oficiali, care au menţionat importanţa dezvoltării acestor afaceri nu doar pentru consumatori, dar şi pentru economia ţării.

Noul magazin "Din inimă" a adunat sub acelaşi acoperiş 40 de branduri autohtone, iar designerii moldoveni deja au reuşit să-şi expună noile colecţii.

"În magazinul nostru pot fi găsite rochii, fuste, bluze. Toate sunt de croială clasică şi dreaptă. De asemenea, coasem şi rochii de seară", a declarat designerul autohton Liudmila Storojuc. 

"Avem rochiţe cu mânecă lungă, cu mânecă scurtă, dacă este rochiţa cu mânecă scurtă neapărat vă propunem şi un bolero la ea sau o vestuţă pe năsturei care sunt începând de la culorile roz, avem bej, deobicei abordăm culorile clasice", a declarat designerul vestimentar Oxana Lungu. 

Magazinul a fost asaltat de cumpărători chiar din prima zi.

Ministrul Culturii, Monica Babuc, este una dintre clientele fidele ale magazinelor "Din Inimă". Oficialul a purtat la eveniment o ţinută creată în Moldova.

"Pantofii sunt româneşti, dar pantalonul şi bluza sunt brand moldovenesc. Găsim în industria modei de la noi din punctul meu de vedere o revoluţie adevărată pe care eu o salut ca orice femeie", a declarat ministrul Culturii, Monica Babuc. 

Magazinul a fost inaugurat cu suportul Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională.

"Prin proiectul "Din inimă", marca autohtonă a renăscut. Poporul american este mândru să contribuie la prosperarea creatorilor de modă locală", a declarat reprezentantul USAID în Moldova, Karen Hillard.

Brandul "Din inimă" a fost creat acum patru ani şi a reunit producătorii din industria uşoară. În acest timp, designerii autohtoni au reuşit să îşi extindă afacerile, să creeze noi locuri de muncă şi să mărească volumul de export peste hotare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu