Bradul pentru Târgul de Crăciun din Chișinău trece Prutul (FOTOREPORT)

Bradul care va înfrumuţesa Târgul de Crăciun din Chişinău a trecut deja Prutul şi urmează să fie instalat pe strada 31 august, imediat ce va ajunge. Are 20 de metri şi este donat de autorităţile române. Pe reţelele sociale au apărut primele fotografii cu molidul, care a fost transmis personal de secretarul de stat al Ministerului Culturii și Identității Naționale de la Bucureşti, Gheorghe Popa. 

Bradul din Carpații României va fi împodobit cu aproximativ 46 de mii de luminițe. Cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun se va desfășura în perioada 15 decembrie - 15 ianuarie. 

Lucrările de amenajare a teritoriului sunt în plin proces. În acest an, vizitatorii vor putea admira oraşul de la înălţime, cu ajutorul unui nou punct de atracţie - Roata Panoramică.

De mâine, pe strada 31 august din Capitală, pe tronsonul străzilor Pușkin - Bănulescu-Bodoni, va fi suspendat traficul rutier, iar transportul public va fii redirecţionat.

PUBLIKA.MD amintește că Târgul de Crăciun va fi organizat și în acest an de Guvern. Iarmarocul va fi deschis în perioada 15 decembrie - 15 ianuarie. Pomul de Crăciun în acest an va fi oferit de România, iar o surpriză va fi o roată panoramică cu înălţimea de 20 de metri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu