Bradley Johnson l-a muşcat pe Joe Allen. Incidentul a avut loc în meciul Stoke City-Derby County

Embed:

A apărut un alt "canibal" în fotbal după uruguayanul Luis Suarez.

Fotbalistul englez Bradley Johnson a încercat să îl muşte pe internaționalul galez Joe Allen în meciul dintre Stoke City și Derby County din eșalonul secund al fotbalului englezesc. Totul s-a întâmplat în minutul 31 al partidei.

După incident atât Johnson, cât şi Allen au fost avertizați cu câte un cartonaş galben. Echipa-gazdă, Stoke City, s-a impus la final în faţa lui Derby County, echipă antrenată de fostul internațional englez Frank Lampard, cu scorul de 2-1.

Bradley Johnson a repetat astfel gestul lui Luis Suarez, care fusese poreclit "Canibalul" pentru că își făcuse un obicei în a-şi muşca adversarii în timpul meciurilor. La Cupa Mondială-2014, din Brazilia, într-un meci Uruguay-Italia, Suarez l-a muşcat pe fundașul ”Squadrei Azzurra” Giorgio Chiellini.

Un an mai devreme, pe când uruguayanul juca deja la FC Liverpool Suarez l-a muşcat pe sârbul Branislav Ivanovic într-un meci cu Chelsea.

În 2010, pe când juca la Ajax Amsterdam, în Olanda, el a fost suspendat şapte meciuri pentru că l-a muşcat pe jucătorul lui PSV Eindhoven, Otman Bakkal.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu