Brad Pitt intenţionează să renunţe la actorie după ce va împlini 50 de ani

Actorul american Brad Pitt a declarat că vrea să renunţe la actorie peste trei ani, după ce va împlini vârsta de 50 de ani, informează gandul.info.

Starul american a spus că nu intenţionează să mai apară de multe ori în faţa obiectivului camerei de filmat şi crede că i-au mai rămas doar "trei ani de Hollywood" înainte de a renunţa la actorie. El s-ar putea orienta spre producţia de film.

Brad Pitt a făcut aceste declaraţii în emisiunea australiană de televiziune "60 Minutes". Starul american se află în aceste zile în Australia pentru a-şi promova cel mai recent film în care joacă, intitulat "Moneyball".

Actorul declarase anterior că nu şi-ar dori să devină regizor, întrucât o astfel de meserie l-ar ţine prea mult timp departe de familia lui. "Nu aspir să devin regizor. M-ar înnebuni şi i-ar înnebuni pe membrii familiei mele. În plus, nu aş mai avea timp să îi văd. Mi-ar lua trei ani ca să regizez un film. Îmi place ceea ce fac acum. Îmi place cinematografia şi încă mă uit şi acum la filme la care mă uitam acum 20 de ani. Să faci filme care trec proba timpului, acesta este ţelul meu", a spus actorul.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu