Brabus propune un kit de tuning pentru Mercedes-Benz G500

Brabus propune un kit de tuning pentru modelul Mercedes-Benz G500. Kitul permite modificări optice substanţiale, dar creşte şi puterea motorului la 462 de cai putere, scrie automarket.ro.

Tunerul german Brabus propune un kit aftermarket pentru modelul Mercedes-Benz G500 Convertible. De curând, versiunea scurtă cu trei portiere a modelului G a trecut printr-un tratament similar propus de Brabus. Pentru versiunea decapotabilă, Brabus oferă un kit complet ce conţine un spoiler faţă diferit ce include lumini de zi LED şi spoturi de ceaţă încorporate.

Pachetul mai oferă scuturi de oţel, o grilă a radiatorului modificată (ce conţine sigla Brabus în locul stelei Mercedes), aripi evazate şi un spoiler spate revizuit cu un difuzor aerodinamic.

Se mai pot monta stopuri de frână LED, iar caroseria este vopsită într-o nunaţă neagră mată. Tema neagră continuă şi la interior unde modelul modificat de Brabus primeşte o tapiţerie din piele perforată, un volan sport, inserţii din carbon plus o serie de logo-uri Brabus amplasate pe tetierele scaunelor.

În afara modificărilor vizuale, Brabus s-a ocupat şi de motorul V8 de sub capotă. Puterea acestuia a fost mărită la 462 CP şi 615 Nm. Consumul urban al acestui propulsor de 6.1 litri este de 20 litri/100 km, iar cel mediu este de 15 litri/100 km. Emisiile de CO2 sunt de 348 g/km.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu