Boxerul Floyd Mayweather a câştigat "lupta mileniului" cu Conor McGregor

Boxerul american Floyd Mayweather a câştigat "lupta mileniului" cu irlandezul Conor McGregor. Mayweather s-a impus prin knock-out tehnic în runda a zecea în faţa luptătorului de MMA. Arbitrul a fost nevoit să oprească partida după o serie de lovituri puternice trimise de american.

Pe durata luptei, McGregor a fost avertizat de arbitrul întâlnirii pentru lovituri nepermise. După ce în primele şase runde McGregor a reuşit să opună rezistenţă, în următoarele şase, el a fost dominat de americanul de 40 de ani.

Învingătorul Floyd Mayweather a primit o centură care conţine un număr impresionant de pietre preţioase şi o mare cantitate de aur. Aceasta este confecţionată din piele de aligator şi pe ea sunt aplicate 3.360 de diamante, 600 de safire, 300 de smaralde şi un kilogram şi jumătate de aur de 24 de carate.

Bătălia din Las Vegas a generat venituri de aproape 600 de milioane de dolari. Mayweather ar putea obţine peste 200 de milioane de dolari în urma acestui meci, iar McGregor - cel puţin 70 de milioane de dolari.

Floyd Mayweather are 40 de ani şi a obţinut a 50 de victorii din tot atâtea lupte disputate. Aceasta a fost ultima sa luptă din carieră. De partea cealaltă, Conor McGregor a disputat prima luptă după regulile de box.

Irlandezul, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship, cea mai mare promoţie de MMA din lume. McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrângeri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu